Solutii integrate
Serviciile integrate software, hardware si comunicatii asigura clientului final siguranta unei solutii informatice bine dimensionate in functie de cerintele business-ului acestuia si confortul unui singur furnizor care asigura serviciile complete de livrare, instalare, configurare, implementare si suport tehnic.
Evolutia RSFI catre pozitia de integrator pe care o ocupa in prezent in piata de IT a fost naturala, determinata de solicitarile beneficiarilor din ce in ce mai extinse si capacitatea de a trata proiecte din ce in ce mai complexe cu seriozitate si profesionalism.

In sprijinul solutiilor complete au stat si parteneriatele solide cu furnizorii de solutii, care au dus la posibilitatea obtinerii unor preturi avantajoase, unor termene de livrare scurte si serviciilor de suport, RSFI reusind astfel sa livreze solutii competitive, la un nivel tehnologic ridicat.
RomSoft International RSFI detine in prezent o echipa completa de specialisti care pot dimensiona cea mai potrivita solutie pentru activitatea dumneavoastra, din toate punctele de vedere: aplicatii integrate, infrastructura hardware si de comunicatii adaptata solicitarilor de functionare optima a aplicatiilor, structurii organizatorice a companiei si numarului de utilizatori, servicii complete din partea RSFI.
Indiferent ca aveti in vedere implementarea unui proiect complex, o implementare pe faze sau un proiect pe o arie specifica, RSFI va ajuta in atingerea obiectivelor cu solutii dedicate, astfel incat compania dumneavoastra sa obtina maximul de beneficii in urma realizarii investitiei.