Aplicatii RSFI

Romsoft International RSFI asigura implementarea si suportul aplicatiilor dezvoltate de compania Romsoft.
Aceste produse sunt dezvoltate in tehnologii ORACLE si pot fi integrate complet cu ORACLE APPLICATIONS, dar si cu alte aplicatii (SAP). De asemenea, sunt adaptabile cerintelor de business impuse de economia romaneasca si sunt sustinute de o echipa competitiva de specialisti care asigura servicii de inalta calitate si promptitudine.
PERSAL – software pentru managementul resurselor umane si salarizarii
Aplicatia PERSAL permite gestionarea informatiilor despre angajati astfel incat factorii de decizie sa obtina o imagine completa si actuala a implicatiilor factorului uman in desfasurarea activitatii. Este un instrument proactiv de management care va ajuta sa controlati costurile relative la forta de munca din compania dvs.
ROMTRANS – software specific pentru evidenta parcurilor auto.
RomTrans este o aplicatie complexa de gestiune si administrare a activitatii de transport a unei firme raspandite teritorial, in vederea asigurarii operatiunilor de distributie servicii catre clienti si parteneri, cu scopul  folosirii eficiente a mijloacelor de transport si reducerii cheltuielilor aferente. Concentreaza toate activitatile specifice unui parc auto, intr-un sistem de date integrat, scalabil si optimizat.
M.I.S. – suport decizie pentru management.
Aplicatia M.I.S. sustine raportarea manageriala operationala, oferind  un cadru predefinit de raportare si analiza, adresat in special nivelului de management. Utilizatorii acceseaza pagini de portal care contin indicatori, rapoarte sumarizate și grafice care acopera zone functionale cum ar fi: financiar, aprovizionare, desfacere, etc. Datele tranzactionale sunt preluate  la nivel de zi agregate/modelate, oferind o imagine consolidata asupra proceselor din zona functionala respectiva.
ROMFACT – software pentru facturare.
Aplicatia ROMFACT a fost premiata la Expozitia Nationala de Electronica si Software, Binary 2003, obtinand si diploma de excelenta pentru cea mai buna realizare a anului. Este un software care asigura gestionarea eficienta a activitatilor specifice, automatizarea si simplificarea acestora, suport pentru strategii manageriale; informatie corecta, structurata si securizata.