ORACLE – Hardware and Software engineered to work together
RomSoft International RSFI si-a format o echipa completa de specialisti pe toate ariile de implementare a produselor Oracle capabila sa realizeze numeroase implementari pentru companii sau institutii publice. 
Sistemele informatice Oracle au multiple avantaje legate de integrabilitatea aplicatiilor ce asigura unicitatea tranzactiilor efectuate, reducerea informatiilor redundante, o paleta larga de activitati pe care le pot gestiona, de la financiar, logistica, productie, mentenanța, servicii, resurse umane și salarizare, managementul relatiilor cu clientii sau cu furnizorii, managementul proiectelor de investitii, business intelligence, toate avand ca suport o baza de date unica Oracle, o singura sursa de adevar.
Aceste sisteme pun la dispozitia managementului informatiile cheie necesare pentru adoptarea celor mai inteligente decizii, prin furnizarea la timp a datelor corecte si structurate de la toate structurile organizatiei, asigurand reducerea cheltuielilor de infrastructura informatica IT și cresterea performantelor în afaceri reflectate in cresterea productivitatii angajatilor si profitului.
Functionarea aplicatiilor Oracle intr-o arhitectura WEB reprezinta un beneficiu la nivel de functionalitate, prin posibilitatea accesarii aplicatiei din orice locatie, barierele geografice putand fi ușor depasite printr-o tehnologie moderna si usor de folosit. Resursele consumate pentru intreținerea unui sistem sunt reduse la maximum pentru ca software-ul este instalat doar pe server si este accesat de catre fiecare utilizator al aplicatiei prin intermediul unei legaturi securizate.

 

Portofoliul Oracle insumeaza sute de module si aplicatii, acoperind si integrand zonele de baze de date si optiuni, aplicatii de tip front-office și back-office, aplicatii pentru managementul relatiei cu clientii, aplicatii pentru magementul documentelor, acces securizat, infrastructura hardware etc. care pot fi implementate atat intr-o structura completa de la inceput, cat si pe faze, pe arii de activitate.
Orice companie sau institutie publica poate beneficia de un sistem complet care automatizeaza procesele pe toate zonele functionale, utilizand produsele Oracle complet integrate, dezvoltate pe baza celor mai bune practici la nivel mondial si beneficiind de expertiza RomSoft International RSFI in implementarea acestora si configurarea pe specificul activitatii beneficiarului.
Experienta RSFI acopera o gamă larga de produse din portofoliul Oracle, de la baze de date si optiuni, pana la aplicatii de tip ERP, BI, CRM, Planificare si Bugetare sau servere si echipamente de stocare.
  • Oracle Database
Oracle Database Performance Tuning
Oracle Database Security
Oracle RAC
Oracle Enterprise Manager
Oracle Beehive
Data Warehousing
Oracle Data Integration
  • Oracle Middleware
Oracle Applications Grid
Oracle Weblogic Suite
Oracle Business Intelligence Foundation
Service-Oriented Architecture (SOA)
Identity Management
Enterprise 2.0 and Portals
Developer Tools
Oracle Webcenter (Sites, Content, Portal)
  • Oracle Applications
Oracle E-Business Suite (ERP)
Oracle Business Intelligence Applications
Oracle Siebel (CRM)
Oracle Hyperion (Planificare & Bugetare)
  • Server and Storage Systems
SUN Servers
Oracle Linux
Oracle VM (Virtualizare)
Exadata Database Machine
Pentru mai multe informatii despre functionalitatile produselor Oracle vizitati sectiunile aferente de pe pagina oficiala Oracle.