Echipamente hardware

Mediul IT pentru organizatiile mijlocii si mari evolueaza rapid si noile niveluri de performanta se refera la livrarea unor servicii de calitate superioara, rapid si cu economii substantiale. Echipamentele hardware actuale trebuie sa asigure infrastructuri care pot ajuta organizatiile sa controleze cu usurinta schimbarile rapide, sa reduca riscul in afaceri si sa atinga niveluri superioare ale serviciilor – totul in modul cel mai rentabil.
RSFI a incheiat parteneriate cu cei mai importanti furnizori de echipamente: HP, IBM, Oracle SUN, DELL, Cisco, Xerox, Epson si altii.

 

RSFI investește resurse importante în instruirea și certificarea angajaților pentru fiecare zonă de business, în conformitate cu cele mai noi versiuni de produse, pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienții săi. Astfel, specialiștii RSFI sunt pregătiți să dimensioneze soluțiile hardware în funcție de nevoia de business a fiecărui client și să asigure instalarea, configurarea și mentenanța produselor livrate.
Portofoliul RSFI acoperă o gamă variată de produse precum servere, echipamente de stocare, infrastructura datacenter, desktop-uri și laptop-uri, echipamente de rețea și comunicații, imprimante și copiatoare, produse audio/video specifice.
Servere x86
Oracle SUN
Lenovo
HP
DELL
Fujitsu
SuperMicro
Intel
Desktop si laptop
Lenovo
HP
Fujitsu
Asus
Acer
Toshiba
Servere RISC
Oracle SUN
IBM
Imprimante si
copiatoare
Xerox
HP
Epson
Konica Minolta
Kyocera
Lexmark
Cannon
Echipamente de stocare
Oracle SUN
Lenovo
HP
DELL
Fujitsu
EMC
Videoproiectoare
Epson
Benq
Toshiba
Optoma
NEC
Infrastructura datacenter
HP
Lenovo
Fujitsu
DELL
APC
Emerson
Monitoare
HP
Eizo
Samsung
DELL
Fujitsu
Lenovo