Pentru a raspunde nevoilor clientilor si pietei, RSFI ofera servicii de dezvoltare software profesioniste, bazate pe metodologiile si bunele practici din industrie si experienta in domeniul IT. Fie ca este vorba despre customizarea si localizarea produselor Oracle sau dezvoltarea unor solutii informatice noi pentru a raspunde unor cerinte specifice, RSFI detine specialistii si experienta necesara pentru a asigura succesul proiectului.

Localizare soluții Oracle – pachete de rapoarte legale, modificări legislative

In vederea alinierii din punct de vedere legislativ a sistemului informatic Oracle e-Business Suite la cadrul legal din Romania, RSFI ofera servicii de consultanta si dezvoltare grupate intr-un pachet de localizare ce include:
• analiza sistemului Oracle e-Business Suite existent si setup-ul aplicatiilor pentru localizare;
• dezvoltarea si furnizarea urmatoarelor rapoarte:

Dezvoltare noi solutii la cerere

Pentru proiectele in care solutiile comerciale ”de pe raft” sau din portofoliul propriu nu raspund nevoilor clientilor, RSFI poate dezvolta aplicatii noi, complet customizate pe specificul solicitarilor, in tehnologii enterprise ce asigura integrarea cu sistemele IT existente si scalabilitatea solutiei.
Dezvoltate pe baza modelului 3-tier si utilizand platforma tehnologica Oracle (baza de date Oracle, aplicatii dezvoltate in Oracle Forms sau Oracle Application Developer Framework), integrate facil intr-o Arhitectura Orientata Servicii si compatibile nativ cu alte servicii de management al identitatii, portal s.a.m.d., solutiile custom RSFI pot reprezenta piesa lipsa din puzzle-ul infrastructurii informatice.
Avand la baza flexibila metodologie Oracle OUM, aplicatiile custom RSFI sunt gestionate si documentate in tot ciclul de dezvoltare software, asigurand astfel o implementare de succes la cele mai inalte standarde. Experienta echipei de dezvoltare si tehnologiile Oracle ce stau la baza aplicatiilor fac ca solutiile custom RSFI sa reprezinte o investitie de succes pentru viitor.

 

Serviciile de localizare sunt asigurate atat pentru sistemele informatice implementate in cadrul companiilor din Romania cat si pentru companii din afara tarii care isi infiinteaza sucursale in Romania si vor sa isi extinda sistemul Oracle utilizat în compania “mama” in cadrul sucursalei, avand nevoie de implementarea setarilor și rapoartelor specifice legislației romanesti.