Solutii de securitate

Securitatea informatiilor reprezinta o prioritate pentru orice afacere, succesul si profitul depinzand de disponibilitatea, confidentialitatea si protectia datelor companiei.
 Solutiile business de astazi necesita o abordare mai riguroasa decat solutiile de baza de prevenire si detectie a virusilor. De aceea, solutiile de securitate oferite sunt create astfel încat sa poata fi implementate si administrate pentru un numar mare de utilizatori si asigura protectia totala a infrastructurii IT, de la servere si sisteme de telecomunicatii pana la utilizatorul final.
 Cerintele de securitate ar trebui sa fie aceleasi pentru orice companie, indiferent de marimea sa. Desi protejarea proprietatii intelectuale a companiei si a datelor referitoare la clienti sunt practici inspirate de business, impactul infectarii cu virusi afecteaza eficienta operationala a companiei si poate duce la scaderea productivitatii fortei de munca.
 
Usor de instalat si administrat, solutiile BitDefender Business asigura vizibilitatea starii de securitate a retelei unei organizatii, simplifica si eficientizeaza activitatile critice de administrare.
 
Managementul centralizat reuneste functionalitatea antivirus pentru companii si instrumentele de retea cu program-asistent, ceea ce simplifica administrarea de la distanta in masa a configuratiilor si auditul la nivel de retea al calculatoarelor si serverelor pe platforma Windows.

Solutiile BitDefender pentru companii asigura:

Implementarea unei platforme de management centralizat pentru instalarea si configurarea de la distanta a tuturor produselor BitDefender pentru statii de lucru, servere si gateway-uri active in interiorul retelei, precum si pentru generarea de rapoarte legate de acestea.
Ofera administratorilor de retea posibilitatea identificarii rapide a incidentelor legate de prezenta unor programe periculoase.
Auditarea proactiva a starii componentelor hardware si software din retea.
Configurarea si administrarea de la distanta a setarilor de sistem aplicate serverelor si clientilor.
Raportarea incidentelor legate de prezenta unor programe periculoase, pentru stabilirea vitezei si a evolutiei infectiilor.
Evaluarea eficientei programului de securitate pentru internet al unei organizatii.
Companiile pot proteja in mod eficient statiile de lucru ale clientilor si serverele impotriva atacurilor, folosind capacitatea produselor BitDefender de a detecta si a preveni amenintarile cunoscute si de tip “ziua zero”, de a asigura respectarea politicilor de securitate ale companiei si de a le administra, utilizand cat mai putine resurse IT.
BitDefender Business Solutions este un pachet complet de solutii care ofera protectie intregii retetele, de la gateway pana la statia de lucru. Produsele proactive BitDefender, compatibile cu mai multe platforme detecteaza si opresc virusii, programele spion de tip spyware si adware si troienii care pot compromite integritatea retelei dumneavoastra informatice.

 

Alaturi de produsele software pentru securitate de la Bitdefender, in functie de solicitarile dumneavoastra putem livra si produse Kaspersky sau Microsoft – ForeFront.